• Tablete za zglobove Yu Move Advance (60 tableta)

  3.879,00 din

  Dodatak ishrani koji jača zdravlje zglobova mačke.

 • Vitaminsko – mineralni dodatak KITTYCAT

  619,00 din

  Koncipiran da svojom formulom i izbalansiranom kombinacijom i odnosom esencijalnih vitamina, minerala, mikroelemenata, aminokiselina uz dodatak osušenih morskih algi (Schizochytrium limacinum) bogate OMEGA 3 (DHA) esencijalnim masnim kiselinama, pruži jedinstvenu zdravstvenu podršku mačkama svih uzrasta, obezbeđujući im zdrav rast i vitalnost.

 • Vitaminski dodatak BIOMIX

  439,00 din

  Biomix ima visok sadržaj pivskog kvasca, biotina i vitamina B kompleksa koji povoljno deluje na kvalitet, sjaj i boju dlake, na imunitet i apetit, takođe pospešuju dobar status i kvalitet kože kako pasa tako i mačaka, čime se izbegava svrab i nepotrebno češanje.

 • Vitaminski dodatak BIOMIX PLUS

  619,00 din

  Primenom Biomix Plus postižu se izuzetno dobri rezultate u pogledu unapređenja kvaliteta kože, kvaliteta i izgleda dlake (meka, svilenkasta i sjajna) uz pozitivan efekat na pigmentaciju. Takođe utiče na normalan rad mnogih organa, pozitivno deluje na imunitet i podiže otpornost organizma na bolesti i infekcije kako pasa tako i mačaka.

 • Prebiotsko-probiotski dodatak IMMUNOCAN

  1.249,00 din

  Za jak imuni sistem i zdrav digestivni trakt, koncipiran da svojom formulom i izbalansiranom kombinacijom i odnosom prebiotika i probiotika (sinbiotik) podrži imunološke i gastrointestinalne funkcije i sveukupno zdravlje pasa i mačaka.